Wat heb ik nou aan mijn fiets hangen?!

Op zoek naar een mobiele bar op locatie? Buitengewoon Bakfiets staat garant voor een stijlvolle borrel, receptie of knalfuif vanuit een van onze tot bar omgetoverde bakfietsen. Bovendien zorgen wij niet alleen voor een gave eyecatcher, maar ook voor een stijlvolle aankleding van de bakfiets. Trring trrring!

Dus of het nou gaat om een ontvangst met champagne, een cocktailbar in de tuin of het verzorgen van de complete drankvoorziening tijdens een feest… Met één of meerdere van onze bakfietsen kunt u alle kanten op! Is de gastenlijst zó groot dat er geen bakfiets tegenop kan? Geen paniek, voor grotere groepen (of een andere uitstraling) hebben wij ook een tot bar omgetoverde trailer beschikbaar.

Om het plaatje helemaal compleet te maken zorgen wij bovendien voor een bellenblazer naast de bakfiets. Daar wordt toch iederéén vrolijk van?!

bakfiets huren

Uw gasten op een troon met Buitengewoon

Buitengewoon Bakfiets zorgt voor fijne drankjes én een leuke uitstraling op bruiloften, borrels, bedrijfsfeesten, recepties en andere feestelijke of zakelijke aangelegenheden in Nederland en België. Wij weten als geen ander dat het drinken van een cocktailtje, bubbeltje of frisje meer is dan het brouwsel alleen. De smaak en kwaliteit van het drankje staat bij ons uiteraard voorop, maar daarnaast spelen de uitstraling van de bar en het bedienend personeel ook een belangrijke rol (vinden wij zelf tenminste). Met Buitengewoon Bakfiets bent u daarom verzekerd van het totaalpakket. Cheers to that!

bakfiets bruiloft boeken of huren

Wat maakt onze bakfietsen nou zo Buitengewoon?

Allereerst zijn onze authentieke, gerestaureerde bakfietsen een bijzondere binnenkomer op elke feestlocatie. U zult zien dat zowel jong (‘Ik wil ook zo’n fiets!’) als oud (‘Is dat nog een echte Sachs motor?’) gefascineerd zijn door deze buitengewone verschijning.

Daarnaast zijn wij zelf net zo wendbaar als onze bakfietsen. Binnen no time hebben wij onze bakfiets omgetoverd tot een champagnebakfiets, cocktailbar of koffie- en theekar. Verder zorgen wij in alle gevallen voor deskundige en stijlvolle service. Glimlach gratis inbegrepen ; )

bakfiets catering